Hulp nodig met de boekhouding

Hulp nodig met de administratie?

De boekhouding doen, als ondernemer ontkom je er niet aan. Want het voeren van een bedrijfsadministratie is niet alleen verplichte kost, goed boekhouden geeft ook inzicht in je bedrijfsvoering. Ben je zelf begonnen met de boekhouding maar vind je dat je wel iets beters hebt te doen?

Als jij je niet druk wilt maken maakt over je administratie en gewoon lekker wilt ondernemen, dan is het hartstikke slim om het boekhouden uit te besteden. Voor al je boekhoudkundige en administratieve zaken in de regio Utrecht ben je bij Irax Consultancy in Amersfoort aan het juiste adres.

Boekhouden uitbesteden

Uitbesteden boekhouding, geheel of gedeeltelijk

Voor ondernemers in de regio Utrecht die he-le-maal klaar zijn met al dat debet en credit gedoe hebben we een handige totaaloplossing. Irax richt de boekhouding in, houdt alle mutaties bij en boekt facturen en inkoopfacturen in. We verzorgen niet alleen de jaarlijkse belastingaangifte maar doen ook de periodieke btw-aangifte en maken suppleties voor je in orde. We werken met allerhande online boekhoudpaketten zoals Moneybird , E-boekhouden.nl en Exact.

En dat scheelt zeeën van tijd… Want het enige dat jij nog hoeft te doen? Periodiek de facturen en bonnetjes bij ons in Amersfoort langsbrengen, onder het genot van een kop goede koffie, dat is alles. Kun je in je vrije tijd mooi iets doen waar je echt energie van krijgt.

  • Inrichten administratie
  • Bijhouden boekhouding
  • Periodieke btw-aangifte
  • De jaarlijkse belastingaangifte
  • Btw-suppletie

Zelf je boekhouding bijhouden, maar met hulp

Houd je liever zelf de bedrijfsadministratie bij en heb je alleen behoefte aan een deel van onze dienstverlening? Kies voor een van onze deeldiensten zoals het inrichten van je administratie, de aangifte btw, het verzorgen en indienen van de jaarlijkse belastingaangifte of een combinatie hiervan. Vertel ons wat je nodig hebt en je ontvangt kosteloos en vrijblijvend een offerte.

Wat kost een boekhouder eigenlijk

Natuurlijk wil je graag weten wat het uitbesteden van je bedrijfsadministratie kost.
Omdat dat afhangt van de omvang van je administratie krijg je van ons een offerte op maat. Dat geldt voor het uitbesteden van de gehele boekhouding en voor het afnemen van deeldiensten die we voor je verzorgen.